top of page

Diensten

11_edited.jpg

Diensten

5F9CDAAD-FCA8-4500-92CF-A6C9A13D9E38.jpeg

NATURAL MAKE-UP

Ben je op zoek naar een natuurlijke en tegelijkertijd sprekende make-up? Of wil je gewoon je eigen schoonheid benadrukken of een andere kant van jezelf laten zien? Ik wil je graag helpen om een gewenste make-up aan te brengen en je er stralend uit te laten zien.

GLAM MAKE-UP

Binnenkort een feestje, gala of andere speciale gelegenheid? Bij avond make-up zal er een zwaardere make-up worden aangebracht. Daarnaast kunnen er extra accenten worden gelegd door middel van kleurgebruik of kunnen er valse wimpers worden aangebracht.

MISS_edited.jpg
e7e750bf-e53f-4446-9e69-f00935329ad2.JPG

BRIDAL MAKE-UP

Geen betere dag dan vandaag om te gaan voor een beauty make-over. Tijdens de proefsessie wordt er een bruidsformulier ingevuld en aan de hand van het formulier wordt er een stralende bruidsmake-up aangebracht. Hierbij worden er geavanceerde technieken gebruikt om elke persoon de uitstraling te geven die het beste bij ze past en wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Kom langs en ik zorg voor een unieke look die past bij jouw stijl.

BRIDAL HAIR

Laat je haar speciaal opsteken, krullen of modelföhnen voor je bruiloft. Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk een bruidskapsel dat bij jou past en een bruidskapsel dat de hele dag perfect in model blijft zitten. Het laatste waar je je zorgen over wilt maken is een slecht zittend kapsel!

WhatsApp Image 2022-05-13 at 9.59_edited.jpg
WhatsApp Image 2020-10-02 at 23.41.33.jp

MAKE-UP ADVIES

Benieuwd hoe je jezelf mooi kan opmaken? Tijdens de individuele make-up analyse laat ik zien op welke plekken je de make-up moet aanbrengen met de beste tips en tricks. Ook kom je erachter hoe je de pluspunten van het gezicht kunt accentueren en de minpunten kan camoufleren. Daarnaast krijg je advies over verschillende verzorgings- of make-up producten. Tijdens deze sessie mag je jouw eigen make-up meenemen, maar je mag ook mijn producten gebruiken.

SHOOTS

Binnenkort een fotoshoot gepland staan? Bij een fotoshoot make-up moet er rekening worden gehouden met de weerkaatsing van het licht. Er zal een professionele make-up worden aangebracht afgestemd op jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende looks te creëren.

A433810A-670C-4E30-959A-80BF39B1DF51.jpeg
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page