Diensten

5F9CDAAD-FCA8-4500-92CF-A6C9A13D9E38.jpeg

NATURAL MAKE-UP

Ben je op zoek naar een natuurlijke en tegelijkertijd sprekende make-up? Of wil je gewoon je eigen schoonheid benadrukken of een andere kant van jezelf laten zien? Ik wil je graag helpen om een gewenste make-up aan te brengen en je er stralend uit te laten zien.

GLAM MAKE-UP

Binnenkort een feestje, gala of andere speciale gelegenheid? Bij avond make-up zal er een zwaardere make-up worden aangebracht. Daarnaast kunnen er extra accenten worden gelegd door middel van kleurgebruik of kunnen er valse wimpers worden aangebracht.

MISS_edited.jpg
AH1_8280-bewerkt.jpg

BRIDAL MAKE-UP

Geen betere dag dan vandaag om te gaan voor een beauty make-over. Tijdens de proefsessie wordt er een bruidsformulier ingevuld en aan de hand van het formulier wordt er een stralende bruidsmake-up aangebracht. Hierbij worden er geavanceerde technieken gebruikt om elke persoon de uitstraling te geven die het beste bij ze past en wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Kom langs en ik zorg voor een unieke look die past bij jouw stijl.

FANTASY

Binnenkort een feestje, waarbij je verkleed moet? Een fotoshoot in een bepaald thema? Of een film, waarbij acteurs of figuranten voorzien moeten worden van special effects? Bij een fantasy make-up worden er verschillende materialen gebruikt, zoals glitters of nepbloed. 

IMG_4738_edited_edited_edited_edited.jpg
WhatsApp Image 2020-10-02 at 23.41.33.jp

MAKE-UP ADVIES

Benieuwd hoe je jezelf mooi kan opmaken? Tijdens de individuele make-up analyse laat ik zien op welke plekken je de make-up moet aanbrengen met de beste tips en tricks. Ook kom je erachter hoe je de pluspunten van het gezicht kunt accentueren en de minpunten kan camoufleren. Daarnaast krijg je advies over verschillende verzorgings- of make-up producten. Tijdens deze sessie mag je jouw eigen make-up meenemen, maar je mag ook mijn producten gebruiken.

SHOOTS

Binnenkort een fotoshoot gepland staan? Bij een fotoshoot make-up moet er rekening worden gehouden met de weerkaatsing van het licht. Er zal een professionele make-up worden aangebracht afgestemd op jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk om een fotoshoot Business Portretten te plannen, waarbij er een samenwerking plaatsvindt met fotograaf Heleen Duli. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

A433810A-670C-4E30-959A-80BF39B1DF51.jpeg